![]() |
![]() | Do moderatorów | ![]() |
Mr_smile
Administrator
![]()
![]() |
![]() |
Jesteś modem oto kilka "porad"
1. Utrzymój ład na dziale - jeżeli widzisz że temat schodzi na złą drogę, posty zaczynają schodzić na tzw. offtopic zamknijcie temat - dopiszcie info, że jeżeli założyciel tematu chce go kontynuować to ma się z wami skontaktować. Wtedy skasujcie te bezsensowne posty i otwórzcie go. Stare, już nikomu nie potrzebne posty likwidować. No chyba że byłyby z rodzaju ważnych 2. Bądźcie kreatywni. Wymyślajcie tematy, podsuwajcie pomysły. Nagradzajcie aktywnych w dziale... jeszcze nie wiem jak, ale coś się wymyśli:P Z wszelkimi kłopotami, kierujcie się do mnie gg 6803290 |
|||||||||||||
Post został pochwalony 0 razy
|
![]() |

![]() | ![]() |
zimny
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
co do pkt 2. to może nagradzać ostrzezeniem
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Mr_smile
Administrator
![]()
![]() |
![]() |
Korzystajcie z tego że możecie edytować posty, jeżeli widzicie jakiś ewidentny błąd poprawiajcie go, jednak jeżeli ktokolwiek zmieni treść postu, wbrew jego autorowi, lub na własną korzyść i ja się o tym dowiem moderator ten zostanie bezwarunkowo pozbawiony swoich praw. To samo tyczy się usuwania - możecie a nawet musicie usuwać posty pozbawione głębszego sensu. Jak również nieaktualne tematy.
Korzystajcie z zamykania tematów. Jeżeli wiedzie że danemu pytaniu czy zagadnieniu jest poświęcony odręby temat, a ktoś otwarł nowy temat w jakimś kompletnie nie przystosowanym dziale dajcie mu odpowiedniego linka i zamknijcie temat. |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Mr_smile
Administrator
![]()
![]() |
![]() |
Wszystkich moderatorów proszę o wybranie w profilu rangi moderator. Wiąże się to ze specjalnym obrazkiem (powiązanie do mojego)
|
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
![]() | ![]() |
Theo
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
mam pytanie picia. Czy ty jestes moderatorem?? Bo jezeli Administrator nie mianowal cie modem to raczej samemu tego wybrac nie mozesz...
|
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
picia
Gość
![]() |
![]() |
niewiem ale chyba dostałem skierowanie. luknij na to http://www.wyzwolicielesyjonu.fora.pl/viewtopic.php?t=164
czy to można tak nazwać? |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Mr_smile
Administrator
![]()
![]() |
![]() |
Kochani moderatorzy - jak widzicie nastąpiła "drobna zmiana" w forum.
Dlaczego to wyjaśniam w nowościach. Co do was - większość tematów musiałem usunąć, co wiąże się z usunięciem moderatorów na tychże działach. Póki co musimy poradzić sobie bez waszej pomocy, ale jak tylko wstanę to zabiorę się do rzeczy. Oczywiście rozkład pracy będzie trochę inny, ale myślę że nie będzie żadnych problemów. Co do zmiany rangi - tylko ja mam taką możliwość, no cóż dopiero Theo mnie uświadomił, że wcale nie widzi tego co ja widzę będąc w jego zakładce profilu. |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
fafunia
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
taaa a czego ja jestem modem jeśli mozna spytać?? sory za takie głupie pytanie, ale tak jakoś
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Mr_smile
Administrator
![]()
![]() |
![]() |
Moderatorzy są wypisani na dole opisu każdego z działów. Jako że Karczma nie jest już oddzielnym działem to jeżeli chodzi o Ciebie fafuniu musiałem trochę pozmieniać i jesteś modem: Nauka, Uwolnij swoje myśli, Konkursy oraz Kulinaria. Zastanawiam się jeszcze nad Poznajmy się - chciałabyś??
Przydałby sie jeszcze mod na Pomocy Socjalnej, oczywiście nie będzie odpowiadał za tą pomoc na Ogame, tylko żeby panował tam ład i porządek. Ktoś chętny?? |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
fafunia
Moderator
![]()
![]() |
![]() |
ok, dzięki
![]() |